Servis Gaal center

Gaal center ima sklenjeno pogodbo s servisom Gorenje GTI, ki opravlja vse servisne storitve v garancijski in pogarancijski dobi za viličarje in dobavlja tudi rezervne dele.

Servis in rezervni deli Gorenje GTI

Gorenje GTI ima lastno servisno službo z 19 zaposlenimi ter štirim terenskimi vozili. Servisirajo vse filiale Gorenja v Sloveniji, katerega floto sestavlja več kot 200 različnih viličarjev, kot tudi številne stranke po celi Sloveniji. V letu 2009 so odprli poslovno enoto servisa v Ljubljani, iz katere pokrivajo servisne potrebe za centralno in južno Slovenijo. Poleg naštetih imajo mrežo pogodbenih partnerjev, ki po naročilu skrbijo za uporabnike naših storitev v primerih izredno kratkih odzivnih časov (2 uri), ki se zahtevajo pri "just in time" proizvodnji.

V Gorenju GTI se zavedamo, da je pri vas manipulacija s tovorom nujna za vaše nemoteno delo. Zato se trudimo, da imamo na zalogi rezervne dele po priporočilu proizvajalcev viličarjev, ki jih zastopamo. Potrebne zaloge pa dopolnjujemo tudi na osnovi izkušenj glede pokvarljivosti posameznih delov. Povprečna vrednost rezervnih delov na zalogi pri nas znaša 300.000,00 EUR, kar je garancija za visoko odzivnost. Imate viličar drugih blagovnih znamk? Pokličite nas, mogoče imamo del za vas.

Naš odzivni čas popravila viličarjev v 95% ni daljši od 24 ur. Nismo idealni, smo pa marljivi in prilagodljivi. Prepričajte se.

Telefonske številke:

Servis Velenje - + 386 (0)3 899 27 97
Servis Ljubljana - + 386 (0)41 499 801